Voor bedrijven

Bij 76%ANDERS bieden wij unieke mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame en creatieve oplossingen voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Met onze focus op duurzaamheid en vakmanschap, creëren we op maat gemaakte producten die niet alleen een blijvende indruk achterlaten bij uw relaties en medewerkers, maar ook bijdragen aan een groenere planeet.

Duurzame Relatiegeschenken

Bij 76%ANDERS begrijpen we het belang van een sterke relatie met uw zakelijke partners en klanten. Daarom bieden we op maat gemaakte, duurzame relatiegeschenken die uw waardering op een milieubewuste manier tonen. Onze producten, vervaardigd uit gerecycled materiaal of hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, zijn het perfecte geschenk voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid en kwaliteit.

Unieke Kerstpakketten

De feestdagen zijn het ideale moment om uw waardering te tonen aan uw medewerkers. Met onze op maat gemaakte kerstpakketten, gevuld met handgemaakte producten en een uitgebreid assortiment geselecteerde items van onze partners, biedt u een uniek cadeau dat de feestdagen extra speciaal maakt. Elk pakket wordt met zorg samengesteld, rekening houdend met uw wensen en budget, om ervoor te zorgen dat het perfect aansluit bij uw bedrijfscultuur en waarden.

Waarom Kiezen voor 76%ANDERS?

  • Duurzaamheid: Al onze producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen of hout uit duurzaam beheerde bossen, waarmee we bijdragen aan een duurzamere wereld.
  • Maatwerk: Wij bieden volledige personalisatieopties om ervoor te zorgen dat uw geschenken echt uniek zijn en perfect aansluiten bij uw merk en boodschap.
  • Kwaliteit en vakmanschap: Als ervaren houtbewerkers zetten we ons vakmanschap in om producten van hoge kwaliteit te leveren die zowel mooi als functioneel zijn.
  • Persoonlijke service: Wij staan klaar om samen met u het ideale geschenk te creëren, van concept tot realisatie.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar onderscheidende, milieuvriendelijke geschenken, zijn de relatiegeschenken en kerstpakketten van 76%ANDERS de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen om een blijvende indruk te maken met geschenken die net zo uniek zijn als uw bedrijf.

Wilt u alvast een kijkje nemen naar onze standaard geschenken? Wij hebben hier een compleet nieuwe website aan gewijd.

Contact formulier