SROI verplichting

Wij zijn Sander en Denise, de eigenaars en makers met autisme van 76%ANDERS. Jarenlang hebben wij aan de zijlijn van de arbeidsmarkt gestaan, maar nu hebben wij dankzij onze technische kwaliteiten en oog voor detail onze eigen onderneming kunnen starten. Wij zijn trots dat wij ons steentje bij kunnen dragen aan de maatschappij en nu dat wij als 30+ bedrijf aangemerkt zijn, kunnen wij u ook helpen met het invullen van de Social Return Verplichting.

Wat is Social Return Verplichting?

Sinds 2015 zijn veel bedrijven verplicht om bij hun aanbestedingen en opdrachten een percentage van de opdrachtsom te besteden aan Social Return Verplichting. Dit betekent dat zij een bijdrage moeten leveren aan de werkgelegenheid van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het inzetten van mensen met een beperking, het creëren van stageplekken of het inkopen van producten of diensten bij sociaal ondernemingen.

Hoe kunnen wij helpen?

Wij helpen bedrijven om aan hun Social Return Verplichting te voldoen door het leveren van:

  • relatiegeschenken
  • kerstpakketten
  • kantoordecoratie
  • bewegwijzering en naamborden
  • promotiemateriaal

Onze producten zijn veelal handgemaakt en uniek, waardoor ze zorgen voor een persoonlijk product dat opvalt. Maar wij leveren ook machinaal bewerkte producten die een moderne strakkere afwerking vereisen. Ook bieden wij maatwerk aan en denken graag mee met het bedrijf om tot een passende oplossing te komen.

Waarom kiezen voor ons?

Onze producten zijn niet alleen uniek en van hoge kwaliteit, maar ze dragen ook bij aan een goed doel. Door bij ons in te kopen, draagt het bedrijf bij aan onze mogelijkheid om een onafhankelijk inkomen te verdienen. Bovendien kan de volledige factuur in veel gevallen afgetrokken worden van de Social Return Verplichting!

Hoe kunt u ons benaderen?

Bedrijven die interesse hebben in onze producten en die willen bijdragen aan de Social Return Verplichting kunnen contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij denken graag met het bedrijf mee om tot een passende invulling te komen.

Liever persoonlijk contact? Dat kan! Bel ons op 0619134169